lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viimeiset kuvat kolpeneelta

Kolpeneen talot ovat olleet hylättyinä niin kauan kuin muistan. Jo lapsena siellä tuli juostua isompien poikien kanssa, jotka pelotellakseen kertoivat mitä omituisempia kauhukertomuksia rakennuksista. Pari päivää sitten korviini kuitenkin kantautui, että rakennukset oltaisiin purkamassa. Lähdin sitten viimeisen kerran kuvaamaan paikan päälle ja purkutyöt olivat hyvää vauhtia käynnissä. Muuan rakennusmies kysyikin autosta, että tulinko historiaa ikuistamaan?

Ullakkoa kuvatessa, ei tullut yllätyksenä että se on toiminut vuosien ajan eri lintujen pesimäpaikkana. Mukaan oli mahtunut pöllö tai haukkakin? Lisäsin postaukseen myös kuvia sulista, joita en itse tunnistanut. Osaisiko joku lintubongari kertoa, kenelle ovat kuuluneet?

Faarao

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä kävi mielessä, mutta ullakolta löytyi samaan sarjaan sopiva siiven palanen, jonka koko ei täsmännyt lapinpöllöä. Värikin taisi olla hiukan liian tumma.

   Poista
 2. Voin kuvitella miten isommat pojat ovat nauttineet päästessään kertomaan juttuja, saattaneet vähän pelätä itsekkin mielikuvituksensa lentoa :) Kohta tuo rakennus on sitten muistojen joukossa, hyvä kun tallensit asioita!
  Sulka ei kerro mitään, en tunne niin hyvin lintuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet asiat ovat jääneet ikuistamatta, joten en halunnut tehdä tämänkin kohdalla sitä virhettä. Pitää siis jatkaa googlettelua. :)

   Poista
 3. Maisemat muuttuvat. Kannatti ikuistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Saa nähdä mitä tulee rakennusten tilalle?

   Poista