sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Turistina

Saapuessani siviilipalveluskeskukselta Helsinkiin, oli Rovaniemelle lähtevään junaan aikaa vielä 7 tuntia.
Tyttöystäväni oli maininnut minulle aikaisemmin kaupasta nimeltä Götan maailma, joka piti käydä tarkistamassa. Kaupalle päästyäni huomasin näyteikkunassa täytetyn kissan, joka vahti katua tyhjin katsein. Silloin tiesin saapuneeni oikeaan paikkaan ja astuin sisään pieneen putiikkiin. Tavaraa oli todella paljon, vanhoista valokuvista-täytettyihin eläimiin. Myyjä oli nuori ja kertoi esineistä mieluisasti vanhan musiikin soidessa, joten ilmapiiri ei ollut ollenkaan ankea vaan päinvastoin! Ajattelin eksyä kauppaan parin viikon päästä uudestaan ja ehkä silloin mukaani tarttuu muutakin kuin vain kuvia. Suosittelen kauppaa kaikille jotka ovat kiinnostuneet omituisuuksista tai vanhasta tavarasta! Pistin alas vielä kuvan käyntikortista, jonka sain mukaani lähdettyä putiikista.

5 kommenttia:

 1. Oon tosi kade, haluaisin niin itekin tuonne mutta helsingissä ei ole tullut käytyä aikoihin eikä asia varmasti ihan heti muutu. :f Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Suosittelen käymään jos tulee joskus mahdollisuus! Hinnat oli kyllä aika korkeita mutta se on ymmärrettävää sillä tämmösiä kauppoja ei ole monia. :)

   Poista
 2. Kiitos kun kerroit, kyllä kiinnostaa! Tykkään juuri tällaisesta josta ei etukäteen tiedä mitä tule vastaan!
  Mielenkiintoiset kuvat, kattelin joka kupin pohjalle ja bambin taakse. Tuo varis on ihan huikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Itse lähdin etsimään metsäkauriin sarvia, mutta tuotteet vaihtuvat jatkuvasti joten aikainen lintu madon nappaa. ;) Kuvia olisi kyllä ollut paljon enemmänkin mutta päätin jättää näihin.

   Poista
 3. Onpa mielenkiintoisen näköistä tavaraa.

  VastaaPoista